Eventer i Norge Sommeren 2019

Det nærmer seg sommer med stormskritt, og det er med både glede og spenning, samt et lite snev av vemodighet, at jeg gjør meg klar til å reise fra Australia og vende nesen mot Norge. Det er både rart og fint å føle at man har et hjem på to ulike steder i verden; særlig to hjem som er så innmari langt fra hverandre. Det har blitt litt slik at når jeg er i Norge savner jeg Byron, mens når jeg befinner meg i Byron lengter jeg etter Norge. Begge stedene har sine helt egne minner knyttet til, ulike mennesker, og svært ulike liv; men begge med sin egen vakre stemning og magi.

Jeg sitter på en nydelig kafé med uteservering like utenfor Byron, og planlegger kurser og eventer for sommeren Norge. Jeg ser frem til et par måneder fylt med flere spennende eventer, og serf rem til å undervise både raw food kurs, festivaler-, yoga retreater- og workshoper i mitt kjære Norge. Jeg gleder meg til å skape nye minner, gjensyn med kjente og kjære, og til å dele min kunnskap og mine opplevelser som jeg har samlet under det siste året i Australia.

Nedenfor finner du en oversikt over mine eventer i Mai, Juni, Juli og August. Flere datoer og eventer vil komme etterhvert, så snart de siste detaljene er i boks. Håper vi sees i sommer!

Klem, Iselin

02CBDAF3-589A-4B33-A864-37016A1F6420.jpeg

18. - 19. Mai: YOGAWEEKEND PÅ YOGAFABRIKKEN på Notodden

«Strenght in softness» med Iselin Amanda Støylen

Yogafabrikken og Iselin Amanda Støylen inviterer til helgekurs helgen 18. og 19 mai. 
Denne helgen dykker vi inn i en verden av mykere og mer restorative former for yoga. Gjennom to 3 timers workshoper, en på lørdag og en på søndag, får vi et innblikk i Yin yoga, restorative yoga og en mykere tilnærming til asana(yoga) praksis.

Begge dagene vil bestå av en deilig yin/restorative økt på ca 90 minutter. Deretter vil vi ha en felles pause (med te og litt snacks), før vi fortsetter med foredrag innenfor dagens tema. Vi avslutter med en felles guidet meditasjon. 

90 minutter YIN YOGA
Pause med frukt og te
FOREDRAG:  LØRDAG: Veien mot en mykere og mer responsiv form for yoga praksis. // SØNDAG: Å lytte til kroppens signaler, ønsker og behov (én time)
Avslutter med felles meditasjon, ca 20 minutter

Se mer info
HER

25. Mai: YIN SONG- Yin yoga, sound bath og sang med Christopher Mapstone

“Vi inviterer til en workshop i yin- og restorative yoga til levende musikk med Iselin Amanda Støylen og Christopher Mapstone.
Iselin vil lede oss gjennom 60 minutter med yoga Asana praksis, som fører videre inn i en guidet meditasjon og sound-bath (lyd bad). Christopher vil akkompagnere henne med rolig musikk tilpasset timen, samt mantraer og sanger fra albumet sitt «Spirit Songs».
Vi avslutter workshopen med å samles i sirkel for å synge mantra-sang og kirtan.”

12. Juni: KURS I RÅ (RAW) KAKER OG DESSERTER hos Spiregården i Kristiansand (mer info kommer)

8. Juni: KURS I RAW KAKER OG DESSERTER hos Grimstad Yoga Studio

“Dette kurset er for deg som ønsker å lære kunsten å lage fantastiske plante-baserte kaker uten gluten og sukker, laget på næringsrike og ekte ingredienser.

Iselin vil demonstrere hvordan du enkelt kan trylle frem nydelige kaker i ditt eget kjøkken.

Samtidig snakker vi rundt temaene helse, mat og plantebasert ernæring, og blir bedre kjent med de mest brukte ingrediensene i rå "raw food" matlaging.

Deretter blir det tid for te og rikelig med smaksprøver på alt vi har laget, spørsmål og svar og sosialt samvær.”

7. Juli: YIN OG RESTORATIVE YOGA hos Grimstad Yogastudio (90 min time)

“Vi inviterer til en yogaworkshop i yin- og restorative yoga. Timen vil bestå av en yogasekvens med passive liggende og sittende asanaer (yoga stillinger), og vi vil holde hver posisjon i 3-5 minutter. Denne yogatimen er lagt opp slik at du skal kunne oppnå full avslapning, og styrke kroppens evne til hvile og restitusjon. I yin yoga jobber vi med asananene som et verktøy for å styrke meridianene (energi kanalene) i kroppen. (Meridian systemet er et konsept velkjent innen tradisjonell ´Chinese Medicine´, og blir beskrevet som en kanal som livsenergien, "qi", strømmer igjennom.) Resultatet er økt flyt av energi og livskraft.”

10. Juli: KURS I RÅ (RAW) KAKER OG DESSERTER hos Spiregården i Kristiansand (mer info kommer)

2. - 4. August: RECHARGE FESTIVAL 2019 i Kristiansand

Gleder meg til å undervise på denne fantastisk fine festivalen i år igjen. ReCharge i 2018 var desidert et av sommerens høydepunkter, der yoga, nydelige mennesker, god mat og sørlandsidyll kom sammen og skapte en festival av de sjeldne. Mer info kommer..

8. - 13. August: YOGA RETREAT PÅ SØRLANDET. Rent jente-retreat. Sammen med Olivia Hansson


Mer info kommer..

16. - 18. August: SENSOMMER YOGA RETREAT PÅ SØRLANDET, med Karina Trillo og Iselin Amanda Støylen

Mer info kommer..

21. August i: KURS I RÅ (RAW) KAKER OG DESSERTER hos Spiregården i Kristiansand (mer info kommer)

ssaltedcaramelcake.jpg