Yoga Retreat in Algarve, Portugal 31.08-7.0
Aug
31
to Sep 7

Yoga Retreat in Algarve, Portugal 31.08-7.0

For my Norwegian readers/students // For mine norske lesere og elever

Bli med på en annerledes yoga reise med fokus på holistisk helse og restitusjon for hele deg. Du får lære mer om de fysiske, mentale og emosjonelle fordelene med yoga - i deilig sommertemperatur og med nærhet til strand og hav. Vi reiser til Algarve og landsbyen Odeceixe. Her bor vi på et ekte eco yoga retreat i et enormt naturområde. Klikk HER for å lese mer på Jomfrureiser sine nettsiden, eller skroll deg nedover.

Om programmet:

Vår yogaleder Iselin Søylen har et sterkt ønske om å spre glede, bevissthet og tilstedeværelsie gjennom yoga. Vi skal utforske flere sider av yoga, både de fysiske, mentale og emosjonelle fordelene som denne praksisen kan gi oss. Avslapning, påfyll av energi og glede er hovedfokus; ved siden av yogaen blir det rom for gode og inspirerende samtaler, samhold, nye bekjentskaper, fantastisk økologisk mat og egentid til å disponere akkurat slik du vil og føler behov for.

Vårt yogaretreat Vida Pura:

Vi er glade for å presentere vår ekte yogaretreat på sørvest kysten av Portugal. Retreaten ligger i et eco reservat og kort vei til den strand som er kåret som en av de beste i Portugal; Odeceixe. Hit er det 3 km. På Pura Vita venter deg store oppelvelser med fokus på nærhet, ekthet, nydelig økologisk og sunn mat og mye mye mer.

Vi har 3 forskjellige type innkvarteringer. Til de første 6 som melder seg så deler man 3 leiligheter. Det er god plass her, 1 dobbeltseng + en enkeltseng og bad i hver leilighet. Hver leilighet deler man med to personer. Dobbeltsengen er ikke delbar dessverre, så her har vi tenkt at en person bor. Er dere to venninner som kjenner hverandre godt går det fint å dele dobbeltseng, men vi plasser ikke to ukjente jenter sammen her. I tillegg er det kjøkkenkrok, spisebord og balkong. Deretter fordeler vi rommen på de 3 dobbeltrom som finnes på retreaten. Det er 2 separate senger i hvert rom, 2 baderom og ekstra toalett på deling på disse 3 rom. Deretter har vi 3 "tipis" tilgjengelig - og det er telt med to separate senger og 1 badrom, 2 dusjer og toalett. Dessverre ikke mulighet for enkeltrom. Rom kategori blir fordelt etterhvert som man bestiller. De som bor i tipi får kr 2000,- rimeligere reise. Du kan velge dette - gi oss beskjed ved påmelding og send en mail. Altså - prisen er 13900 i delt leilighet eller i delt rom og kr 11900 i delt tipi.

Det er opplevelsen som er essensen her - med yogaen til Iselin, opplevelsen i eco reservartet, utflukter vi skal på etc. Se gjerne filmen de har laget om sin visjon og drift her: SE FILM

Nydelige måltider:
Det er inkludert med pre yoga mat, frokost, lunsj og delikat middag. Se bildene som er her i vår presentasjon. All mat som servers er kortreist, det aller meste dyrkes på egen mark og er økologisk.

retreatfjell.jpg

Dagsprogram:

På denne reisen blir det to praksiser per dag. Morgentimer som vil starte med en liten meditasjon, etterfulgt av dynamisk og flytende yoga praksis, Bevegelser i takt med pusten står sentralt, og timene vil være varierte og tilpasset gruppen og vher enkelt elev. Ettermiddagstimene vil være roligere for å runde av dagen og bringe kroppen inn i avspenning og avstressingsmodus (styrker det parasympatetiske nervesystemet; rest and digest). Vi skal praktiserer restorativerende øvelser og yin yoga. Dette lager et godt grunnlag for optimal fordøyelse, søvn og restitusjon.

I tillegg til det har vi felles opplevelser og utflukter. To utflukter er inkudert i pakken.

Hvem passer reisen for?

Reisen passer godt for deg som er helt ny til yoga, har praktsiert en stund, og for deg som har hatt en jevnlig praksis over et par år. Timene er lagt opp slik at de kan tilpasses flere nivåer, og det blir gitt flere alternativer til mange av øvelsene og stillingene.

Morgentimer: 30 minutter med meditasjon, pusteøvelser etterfulgt av 60 minutter VInyasa flow. Ettermiddagstimer: 90 minutter med Yin yoga, restorative og avspennende øvelser.

Vår leder Iselin Amanda Støylen

Iselin er utdannet yogalærer fra Byron Bay i Australia. Etter flere års praksis valgte Iselin å dedikere et helt år til yoga og den yogiske livsstilen og fulførte 800 timer med utdannelse innen yoga/asana, meditasjon, pranayama og yoisk filosofi. Iselin underviser klassisk hatha/vinyasa timer, lyengar yoga, restorative og yin yoga.Hver enkelt individ og derees behov står i fokus. Islein bor i Australia om vinteren og Norge om sommeren. Hun er også levende opptatt av plantebasert mat og jobber som kokk, oppskriftsutvikler, skribent og er lidenskapelig opptatt av holistisk helse og ernæring. Mer info om Iselin her: www.dharmatales.com

Utflukter og aktiviteter:

- ekologisk svømmepond
- vandringsturer i området
- sykkel leie
- massasje kan bestilles
- Ta del i dyrenes stell (anker, esel, kyllinger) etc
- Afrikansk dans
- Hesteridning
- Utflukt til elven og badestranden der
- Utflukt til havet
- Surfing eller supyoga 
- Trekking med esel 
Vi har to utlfukter inkludert (andre aktiviteter betaler man direkte der), dette blir vi enige om i fellesskap med vårt vertskap. Vil du ha med lunsjpakke er det litt ekstra for det.

Vi gleder oss til å hilse deg velkommen på vår yoga retreat med fokus på holistisk helse og restitusjon. Hjertelig velkommen!

KLIKK HER FOR Å BESTILLE REISEN

retreataktivitet.jpg
909B06B0-233F-4EEE-BC63-B73BEF0BD329-2.jpeg
View Event →
Raw Cakes and Desserts Workshop
Feb
25
6:30 PM18:30

Raw Cakes and Desserts Workshop

Manna Haven and Iselin Amanda Støylen welcomes you to an evening workshop in how to create wholesome raw food cakes and treats. These are desserts that taste amazing AND are good for your body.

The cakes and treats are all free from gluten, dairy, refined sugar and animal products; but features nourishing and wholesome ingredients such as raw nuts and seeds, dried fruit, coconut products, cacao, fresh fruit and berries.
The workshop will run for about two- two and a half hours.

We begin with two raw cake demonstrations as well as a smaller treat, while having a chat about the benefits of plant baser food, raw food and raw food preparation. At the we we will of course try out all of our creations, open up for Q&A and have time to socialise.

We‘re looking forward to a fun and social evening filled with beautiful food and lots of inspiration.

To book your spot please send an email to Iselinamandastoylen@gmail.com.

Hope to see you there! 🦋


Location: Manna Haven (in the heart of Byron town)
Time: 6:30-9.00 PM February 25th
Price: 60$

51088761_246264222958205_5497000364362170368_n.jpg
View Event →